Can ve Saygılı'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Can ve Saygılı'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı olarak atanan Mustafa Kaplana Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

A+ A-

Can ve Saygılı'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı olarak atanan Mustafa Kaplana Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan  tarafından  Kırıkkale İl Başkanı olarak atanan Mustafa Kaplan'a Parti binasında  Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

 

Kaplana Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Can ve Saygılı hayırlı olsun ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundular. Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, "  İl Başkanımız ile birlikte çalışmalar yapacağız kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Nuh Başkana da teşkilata emeği geçti seçimler yapıldı. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

 

Sayglı'nın ardandan konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can  Mustafa kaplan kardeşimiz ile uyum içinde çalışmalara yapacağız," Birlik beraberlik içinde Kırıkkale Belediye Başkanımız  Mehmet Saygılı ilçe belediye başkanlarımız ve tüm teşkilat birlik içinde çalışacağız. Mustafa kardeşimiz bu memleketin evladı. Bir bütünlük halinde  Kırıkkale için gece gündüz çalışacağız. Mehmet Saygılı başkanımız ile birlikte enerjimizi Kırıkkale için harcıyoruz."  dedi.  

 

Geçtiğimiz günlerde devir teslim töreni hakkında da açıklama yapan Milletvekili Ramazana Can, " TBMM'de il başkanımız bizim önerdiğimiz isimlerden birisidir. Kitle imha silahlarının hakkında kanun teklifi vardı sende ilk imza sahibi adalet komisyonu başkan yardımcısıyım Adana Milletvekili  neden geldi diye yorum yapılıyor teşkilat görevi olduğu için özel izin çıkmıştır. Nuh Başkana da teşekkür ederiz"  şeklinde konuştu.

 

AK Parti İL Başkanı Mustafa Kaplan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Kaplan yaptığı açıklamada," Sayın Milletvekilimiz Ramazan Can ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı ve üyeleri tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte memleketimiz Kırıkkalemiz için çalışacağız" ifadelerini kulandı .



Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur